Wij bieden kinderopvang aan op meerdere locaties in Nijmegen. De locaties liggen verspreid in het Nijmeegse Hees en bieden ieder hun eigen unieke ervaring.

Hieronder vindt u een fotoimpressie van de verschillende locaties en een overzicht van de locaties.

Sfeerimpressie

 

 Gevestigd binnen Bredeschool De Zonnewende. De meeste kinderen zijn dan ook scholieren van De Zonnewende, maar ook kinderen van De Lanteerne en Michiel De Ruyter worden hier opgevangen. Een heerlijk ruim ingericht lokaal, waar de kinderen kunnen bouwen en knutselen in de bouwhoek of het atelier, lekker kunnen hangen op de grote bank of op de verschillende speelpleinen kunnen spelen. Uiteraard wordt ook regelmatig de directe omgeving bezocht voor verschillende activiteiten.

 

 Gelegen in een prachtig gerenoveerde villa aan de Kerkstraat, waar er hoofdzakelijk kinderen van De Lanteerne opgevangen worden. Het pand is omgeven door een grote groene tuin waar natuurbeleving centraal staat. Op de begane grond bevindt zich kinderopvang Ikke en de BSO is gevestigd op de eerste verdieping, waarbij er tal van uitdagende hoeken zijn ingericht waar kinderen zich heerlijk kunnen amuseren of juist even de rust op kunnen zoeken.

 

 
De naam “Het Bos” heeft deze locatie niet zomaar: Gevestigd in het paviljoen van het Sancta Maria klooster, omgeven in een groene omgeving, waarbij natuurbeleving centraal staat. Heerlijk struinen in het naast gelegen bosje, hutten bouwen of een balletje trappen op het grasveld; dat kan hier! Binnen kunnen de kinderen heerlijk knutselen, bouwen en uitrusten. Het Bos vangt kinderen op van basisscholen Michiel de Ruyter en De Lanteerne.