Zoals bij elke kinderopvang, mogen ouders bij De Groene BSO meepraten over het wel en wee van hun kinderen op de opvang. Door middel van het informatieboekje, nieuwsbrieven en in de oudercommissie vergaderingen informeert De Groene BSO over het te voeren beleid.

De leden van de oudercommissie worden door ouders gekozen. De Groene BSO heeft een oudercommissie per locatie, met elk minimaal twee leden ongeacht het aantal kinderen. De leden worden voor de duur van 2 jaar gekozen.

Vierjaarlijks komen deze ouders bijeen voor een oudercommissie vergadering. Daarnaast komt de directie tweejaarlijks met een afvaardiging per oudercommissie bijeen. Tijdens deze vergaderingen komen verschillende zaken aan bod, zoals ontwikkelingen vanuit de directie en beleidszaken. De notulen van deze vergaderingen kunnen door ouders worden ingezien in een map op de groep.

De oudercommissie bepaalt zelf de regels omtrent hun werkwijze, zonder de inbreng van de directie. Indien u mee wilt denken met de oudercommissie, kunt u dit aangeven bij de algemeen coördinator of bij de oudercommissie zelf.

De Beuken
Simone Salemink
Wilbert Swart
Joyce Jansen
Sandra Bakker

De Oudercommissie is gevormd door zowel ouders van de BSO als door ouders waarvan het kind bij Kinderopvang Ikke - De Beuken verblijft.

Voor vragen, tips, op- of aanmerkingen kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Zonnebloem

  • Jenny van der Meer
  • Louis de Mast
  • Anne Hendrikx
  • Naziha Achouitar 

Voor de kinderopvang en BSO de Zonnebloem, op locatie de Zonnewende, is een gezamenlijke oudercommissie. Deze OC vergadert 3x per jaar en geeft advies aan de directie en organisatie van de Zonnebloem.

Wil je ook je mening geven en inspraak op hoe het toe gaat op de Zonnebloem? Kom dan onze OC versterken!

Voor meer informatie mail je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Bos
Juul Ottenheim (voorzitter)
Esther Graat
Bram Tap

Verblijft uw kind bij locatie Het Bos en heeft u vragen over of interesse in deelname van de OC? Neem dan contact op met de OC via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.