U kunt uw kind inschrijven bij onze BSO middels ons digitale inschrijfformulier. Deze is per mail op te vragen bij Bob Maassen. Wanneer deze geretourneerd is, is de inschrijving voltooid en wordt uw kind op de plaatsing- of wachtlijst geplaatst. Alvorens u een inschrijving plaatst is het vanzelfsprekend mogelijk eerst bij de coördinator te vragen naar de eventuele plaatsingsmogelijkheden. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als u de gewenste opvangdagen en ingangsdatum benoemt.

Een kijkje nemen          

Vanzelfsprekend is het mogelijk, voordat u uw kind inschrijft, een kijkje te komen nemen bij onze verschillende locaties. Hiervoor kunt u contact opnemen met Bob Maassen via het contactformulierDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 024-3737588. In overleg met de hoofdleidster per locatie wordt dan een rondleiding ingepland, waarbij u zowel kennis kunt maken met de ruimte als met de medewerkers.

Wenperiode

Wij bieden de mogelijkheid om uw kind(eren) van tevoren twee keer kosteloos te laten wennen. Bij voorkeur gebeurt dit op een dag dat er opvang nodig is, zodat uw kind direct de groep en medewerkers leert kennen. Tevens streven wij er naar dat u er bij de eerste dag op school bij bent of bereikbaar bent, zodat u weet hoe het ophalen van school in zijn werk gaat.