De Groene BSO is geopend vanaf het moment dat de school uit is tot 18:00u. Voor De Lanteerne betekent dit vanaf 14:15u en voor zowel Michiel de Ruyter als De Zonnewende is dit vanaf 14:00u. Op woensdag zijn we geopend om 12:15u, daar De Lanteerne dan uit is. Tevens is het mogelijk voorschoolse of verlengde opvang af te nemen. Vraag naar de mogelijkheden bij Bob Maassen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schoolvakanties en studiedagen
Tijdens schoolvakanties en studiedagen is De Groene BSO geopend van 8:00u tot 18:00u. Voorafgaand aan de vakantie wordt u door de coördinator op de hoogte gebracht van het programma. In verband met geplande activiteiten en uitjes, kunt u uw kind tot 9:30u naar de BSO brengen. Wanneer er een uitje gepland is, vindt deze veelal plaats tussen 11:00u en 16:00u.

Wij zijn in 2019 gesloten op:

  • Pasen: Tweede Paasdag - Maandag 22 april
  • Hemelvaartsdag - Donderdag 30 mei
  • Pinksteren: Tweede pinksterdag - Maandag 10 juni
  • Vierdaagse intocht: Vrijdag 19 juli
  • Kerstsluiting: Dinsdag 24 december 2019 t/m woensdag 1 januari 2020.

Met ingang van 2019 is het mogelijk op jaarbasis een paar feestdagen te compenseren: Het betreft twee van de drie feestdagen waarop wij gesloten zijn en die jaarlijks op dezelfde dag plaats vinden: Tweede paasdag (een maandag), Hemelvaartsdag (een donderdag) en Tweede Pinksterdag (een maandag). Indien maandagen normaliter uw standaard opvangdagen zijn, kunnen Tweede Paasdag en Tweede Pinksterdag op aanvraag en in de vorm van een ruildag worden gecompenseerd. Indien enkel de donderdag een standaard opvangdag (Hemelvaartsdag) betreft, geldt hiervoor dezelfde regel. Indien u zowel op maandag als donderdag standaard opvang bij ons af neemt, kan er uit twee van deze drie feestdagen worden gekozen. Hierbij houden we, zoals gebruikelijk, rekening met het aanwezige kind- en leidsteraantal.