Jaarlijks lopen er verschillende studenten stage bij onze BSO. Denk hierbij aan de opleidingen SPW of SPW Natuur & Welzijn van het Helicon. Bij ons krijg je volop de kans jezelf te ontwikkelen als pedagogisch medewerker. Enerzijds is er de tijd en ruimte om aan je schoolopdrachten te werken, anderzijds sta je op de groep en maak je je het werk eigen. Hierbij word je ondersteund door een vaste stagebegeleider.

De Groene BSO is een nog steeds groeiende buitenschoolse opvang. Onder de naam Ikke Ook is er in 2011 gestart met één locatie: De Beuken. Hier is in mei 2014 een tweede locatie, genaamd De Zonnebloem, bij gekomen binnen Bredeschool De Zonnewende en in november 2015 werd locatie Het Bos geopend. De opening van Het Bos bracht tevens de naamsverandering van Ikke Ook naar De Groene BSO met zich mee.

Er worden kinderen opgevangen van drie verschillende scholen: De Lanteerne, De Zonnewende en Michiel de Ruyter. Ondanks de verschillende locaties, staan overal natuurbeleving en het pedagogische beleid van Reggio Emilia centraal. Tevens is De Groene BSO een door de S-BB erkend leerbedrijf voor de voorheen genoemde opleidingen.

Nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bob Maassen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.